Schoonmakend Nederland  maakt zich sterk voor een upgrading van de schoonmaakbranche en stimuleert haar leden tot het voeren van een kwaliteitsbeleid dat leidt tot verbetering van de dienstverlening aan de klanten. Het Schoonmakend Nederland-lidmaatschap is een kwaliteitslabel, omdat het voldoen aan de eisen van het Schoonmakend Nederland-lidmaatschap een bepaalde minimum kwaliteit waarborgt (zoals onverkorte toepassing van de CAO en het naleven van de Gedragscode). Schoonmakend Nederland-leden die de kwaliteitszorg goed hebben geregeld, kunnen in aanmerking komen voor het Keurmerk Schoon-pluscertificaat of het keurmerk Glas & Gevel. Deze certificaten stralen naar opdrachtgevers duidelijkheid, zekerheid, vertrouwen en professionaliteit uit.

In onderstaande link kunt u alle informatie vinden:

www.schoonmakendnederland.nl

Safex Inspectie B.V. is een van de instellingen die uw onderneming kan toetsen volgens de richtlijnen van Schoonmakend Nederland.

(dit schema valt niet onder accreditatie)

Documenten

    Wilt u meer informatie? Neem dan hier contact met ons op of bel ons op +31 (0) 88 – 0289000. U kunt ook direct een offerte aanvragen.