Waarom kiezen voor Safex Inspectie B.V.

LEF!

Safex is ooit opgericht vanuit de gedachte dat het beter kon. Kwaliteit staat bij Safex dan ook vanaf dag 1 hoog in het vaandel. Safex is van mening dat met het leveren van kwaliteit, de kwantiteit vanzelf komt. Safex stopt dan ook nooit bij “de norm” maar geeft u een gedegen en onderbouwt inzicht in hoe u uw bedrijf en de bijbehorende processen nog beter in kunt richten. Zo bent u elke keer weer in staat om de kwaliteit van uw producten, de dienstverlening, de processen, kortom het bedrijf te verbeteren ¬†en op die manier steeds weer de verwachting van uw klant overtreffen. Safex is dan ook op zoek naar klanten die zichzelf durven uit te dagen om elke keer weer de lat (norm) hoger te willen leggen.

Kennis van zaken

Op een gedegen en onderbouwde manier inzicht kunnen bieden is uiteraard alleen mogelijk als je als inspectie instelling over voldoende kennis beschikt. Daarbij is niet alleen de kennis van regel- en wetgeving van belang, maar is ook een uitgebreide marktkennis en jarenlange ervaring noodzakelijk. Dit alles heeft Safex in huis.
Niet voor niets is directeur Dirk van de Kerke in verband met zijn expertise regelmatig vraagbaak voor diverse partijen. Ook bij brancheorganisaties en andere overkoepelende organisaties in de markt speelt hij regelmatig een adviserende rol.

Persoonlijk contact

Ondanks dat Safex een belangrijke speler in de markt is, met een omvangrijk klantenbestand kennen wij onze klanten. Uiteindelijk draait bij ons alles om u, uw bedrijf en u als klant.
Wij zijn dan ook steeds weer nieuwsgierig naar uw uitdagingen en verdiepen ons graag verder in uw bedrijf. Alleen zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Altijd bereikbaar

Safex is altijd goed bereikbaar. Wij nemen snel contact met u op en reageren vlot.
Probeert u het gerust eens uit.
U krijgt altijd iemand aan de lijn die u en uw situatie (her)kent en waar nodig met u meedenkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met ons op.

Overstappen?

Ook als uw organisatie, reeds gecertificeerd is door een andere instelling kunt u naar ons overstappen.
Klik hier voor informatie over eenvoudig overstappen.