ABU

De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) ABUis sinds 1961 dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Met ruim 500 leden vertegenwoordigt de brancheorganisatie meer dan 60 procent van de markt. Daarmee is de ABU de grootste en meest toonaangevende werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche.

Kwaliteit en zekerheid gegarandeerd

Er zijn veel uitzendondernemingen die op commerciële basis arbeidskrachten ter beschikking stellen in Nederland. Slechts een deel daarvan is aangesloten bij de ABU. Een ABU-lid moet namelijk voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Daardoor hebben opdrachtgevers en uitzendkrachten de garantie dat ABU-leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Omdat zij periodiek worden gescreend is kwaliteit continu gewaarborgd.

www.ABU.nl

Safex Inspectie B.V. is een van de instellingen die uw onderneming volgens de richtlijnen van de ABU kan toetsen.

(dit schema valt niet onder accreditatie)

Documenten

    Wilt u meer informatie? Neem dan hier contact met ons op of bel ons op +31 (0)88 – 028 90 00. U kunt ook direct een offerte aanvragen.